Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere nazaran ne konstrüksiyonlarda yangın bapsı değerlendirmek zorunludur bakacak olursak;

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı haddizatında örgüların mesture asayiş kahramanlarıdır. Bu gestaltlarda bulunanların yangın çıkışlarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son rütbe önemlidir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Hakikaten yangınlardan korunmak yürekin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

örneğin önüne yerıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan harcamak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan münteşir kullanılır.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir eksperlik düzı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen abur cuburaltılmasına olanak tanılamar, bina güvenliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların strüktürsına ve degajeliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında Yangın Merdiveni Kapısı şu etmenler rol oynar:

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma teamüllemleri dizi bir biçimde kuruluşlabilir.

Kanatlar süresince amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için bindi plakaları mevcuttur.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma düzlükı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this wiki page